2018 Tyt Matematik Soruları Ve Çözümleri

Tyt

2018 Tyt Matematik Soruları Ve Çözümleri. Temel matematik testi için 40 soru sorulmuştur. Fen bilimleri testinde ise biyoloji fizik ve kimya fizik 7 soru kimya 7 soru biyoloji 6 soru olmak üzere 20 soru soruldu.

Ebob Ekok Obeb Okek Soru Cozumu Tum Cikmis Soru Cozumleri Bolum 1 Math Math Equations
Ebob Ekok Obeb Okek Soru Cozumu Tum Cikmis Soru Cozumleri Bolum 1 Math Math Equations

Bu bölümde 30 haziran 2018 tarihinde ösym tarafından yapılan temel yeterlilik testi tyt sınavında çıkmış matematik soruları ve çözümleri yer almaktadır. Temel matematik testi için 40 soru sorulmuştur. Fen bilimleri testinde ise biyoloji fizik ve kimya fizik 7 soru kimya 7 soru biyoloji 6 soru olmak üzere 20 soru soruldu.

Bu bölümde 30 haziran 2018 tarihinde ösym tarafından yapılan temel yeterlilik testi tyt sınavında çıkmış matematik soruları ve çözümleri yer almaktadır.

Fen bilimleri testinde ise biyoloji fizik ve kimya fizik 7 soru kimya 7 soru biyoloji 6 soru olmak üzere 20 soru soruldu. Bu bölümde 30 haziran 2018 tarihinde ösym tarafından yapılan temel yeterlilik testi tyt sınavında çıkmış matematik soruları ve çözümleri yer almaktadır. Fen bilimleri testinde ise biyoloji fizik ve kimya fizik 7 soru kimya 7 soru biyoloji 6 soru olmak üzere 20 soru soruldu. Temel matematik testi için 40 soru sorulmuştur.